Купата на Африканскиите нации стартира през уикенда в Кот д`Ивоар и

...
Купата на Африканскиите нации стартира през уикенда в Кот д`Ивоар и
Коментари Харесай

Когато дрон шпионира противника

Купата на Африканскиите народи започва през уикенда в Кот д`Ивоар и най-малко все още не стопира да сервира изненади, тъй като някои от определяните като любимци тимове губят точки.
 За какво мечтае Килиан Мбапе (но не може да има)
За какво мечтае Килиан Мбапе (но не може да има)

Да си прочут има и минуси

Но тъкмо поради това този шампионат е толкоз забавен - всеки може да победи всеки. Тази вечер тимът на Алжир, който завоюва купата през 2019 година, ще започва присъединяване си на Купата на Африканскиите народи против Ангола.

И въпреки групата им да наподобява относително лесна за превъзмогване (там са още тимовете на Буркина Фасо и Мавритания) наподобява, че някои от противниците им са много обезпокоени.

Според Sempremilan, на една от тренировките на Алжир през уикенда се е случило нещо много необичайно. Риад Марез и компания са забелязали, че до момента в който упражняват над стадиона кръжи дрон, който снима всичко, което вършат.

Този опит за шпионаж на подготовката и тактиката е много забавен и новаторски, като от се твърди, че виновникът е бил задържан. Оказва се, че индивидът, управлявал дрона, е котдивоарец, който обаче работи за алжирска медия, написа Goal.com.
 Тиери Анри искрено за депресията, сложните моменти и за какво е решил да спре с футбола в подкаста Diary of a CEO
" Не можех да мръдна " - по какъв начин една легенда е решила да спре с футбола

Откровенията на Тиери Анри

Случаят е много чудноват и в последна сметка може и да не става дума за опит шпионаж, а за напориста медийна демонстрация, само че несъмнено футболистите на Алжир са останали сюрпризирани от случилото се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР